Bijna weg...

Door: Angela

Blijf op de hoogte en volg Angela

13 Juli 2007 | Nederland, Nijmegen

Hoi allemaal!

Nou dit is hem dan, mijn website;-) Nu vast een berichtje vooraf. Eindelijk is alles zo goed als geregeld. Kamer in Perugia, kamer in Rome, vliegtickets etc etc...

Vanaf maandag ga ik eerst nog 2 weekjes van mijn vakantie op Corfu genieten en daarna kan mijn Italiaanse avontuur beginnen. Woensdag 1 augustus vlieg ik 's morgens vroeg naar Rome, om vervolgens met de trein naar Perugia te gaan waar ik dan een maand lang Italiaans krijg op de universiteit. 31 augustus ga ik weer richting Nederland om vervolgens 9 september naar Rome te vliegen. In Rome ga ik vakken volgen aan de faculteit der rechtsgeleerdheid.

Ik heb er heel veel zin in, maar het is ook erg spannend om alles en iedereen achter te laten. Gelukkig is het niet het andere eind van de wereld en krijg ik genoeg bezoek:-) Tot zover mijn info en vanaf 1 augustus meer vanuit Bella Italia!

Ciao

ps. voor alle mensen die Skype hebben mijn skype naam is angelawit. Ik heb internet op mijn kamer in Rome dus ben bereikbaar op mijn laptop:-)

• 12 Juli 2007 - 23:33

Tirs:

we houden je in de gaten :P

• 13 Juli 2007 - 07:50

Johanneke:

Ik ga je missen meid!! Hele fijne vakantie en misschien toch nog tot snel;)Als ik je niet meer zie voor Perugia dan wens ik je vast een hele goede tijd toe! Good luck!
    Ciao
    Love, Jo

• 13 Juli 2007 - 08:40

Anne:

Heey Angela,
    Ik weet zeker dat je een supertijd in Perugia gaat beleven. Hopelijk zit t bij jou net ietsje meer mee!!!
    Liefs!

• 13 Juli 2007 - 10:44

Nathalie:

He Angela!

Ik kreeg een mail in mijn mailbox, leuk om te lezen wat je van plan bent! Geniet ervan..

• 13 Juli 2007 - 13:02

Esther:

Een hele fijne tijd!

• 13 Juli 2007 - 15:12

Mirella:

Hé Angela,

Schiet echt op zo hé..! Maar eerst natuurlijk lekker genieten van je vakantie op Corfu..! En we hebben nog contact voor 1 augustus!

Hele fijne vakantie!

Liefs Mirella

ps.. ik ga nog achter dat Skype gebeuren aan.. :-)